Anne-Mari Saarinen, Administratör

“Jag fick veta om Medarbetarcentrums verksamheten av en kollega för många år sedan och gick med, men var inte så aktiv i början. Jag har jobbat i Borås Stad som undersköterska, men även haft administrativ tjänst under några år. Därför sökte jag ett arbete med administrativa uppgifter.
För något år sedan tog jag själv kontakt för att få hjälp att skriva om mitt CV. Jag fick då möjlighet att komma på ett reflekterande samtal i vilket jag fick hjälp med att lyfta fram mina kompetenser och styrkor som jag rekommenderades att ta med i mitt CV. Efter det var jag mer aktiv i mitt sökande och var på flera intervjuer. Det senaste resulterade i nytt utvecklande och varierande arbete som administratör på Arbetslivsförvaltningen, kvalitet och utveckling. Känner att jag har hamnat helrätt. Är jättenöjd med den hjälp jag fått från Medarbetarcentrum, kan varmt rekommendera deras tjänster”.