Anna-Maria Svedberg, Enhetschef, Centrala hemtjänsten i Svenljunga Kommun

Anna-Maria hade två utvecklingsdagar på Två Skyttlar med fokus på kommunikation, feedback och spelregler. Som grädden på moset hade teamet sin sångfågel Jose Diego Chumpitaz Moreno som stod för pausunderhållningen 🎸

”Jag älskar mitt jobb, det är som en bergochdalbana, ibland är du på botten, du tror att ingenting kan rädda läget, sen plötsligt befinner du dig på toppen med den där hisnande känslan av tillfredsställelse och spänning, det är just där jag är idag!! Två dagars värdegrundsarbete med Centrala hemtjänsten i Svenljunga Kommun , det här kommer att bli så bra👍Vi är på väg framåt!! Tack till Göran Johansson på Medarbetarcentrum för ditt engagemang och tack till mina kollegor som gjort dessa dagar möjliga för oss.
Det här kommer att bli såååå kalasbra!! Själv fick jag en riktig kick!”