Elisabeth Bay-Jensen, Samordnare, Sociala Stödteamet, Tranemo Kommun

Det vi arbetar med är samtal runt mitt arbete – hur går jag tillväga vid olika situationer. Årsplanering har vi ägnat oss åt så inget glöms bort. Sedan har vi börjat att jobba med ett material som jag har fått hem till sociala stödteamet som är användbart enskilt och i grupper. Det är spännande att ”förbereda sig tillsammans”. En av Gerds största förmågor att få saker ”ihop” samt hon är alltid väl förberedd. Jag är alltid väldig nöjd efter våra träffar. Om jag går tillbaka i tiden ca två år har Gerd alltid tänkvärda och kreativa lösningar på det jag tar upp – på något konstigt sätt får hon mig alltid till att göra jobbet själv! Det här med att få folk till att bli aktive och få fram kreativa idéer är av stor betydelse för mig. Gerd är också väldig proffsig i sitt bemötande och alltid i tid.

Kan varmt rekommendera Gerd.