Jenny Andersson, Enhetschef Borås Stad & Malin Karlsson, Sjuksköterska Borås Stad

Jenny Andersson

När jag fick en vakant sjukskötersketjänst på ett boende hjälpte HR mig att kolla med Medarbetarcentrums matchningsdatabas. Vi fick en träff. Och vilken lyckoträff det blev! Malin arbetade då som sjuksköterska i en annan kommun i närheten, hon hade tidigare arbetat i Borås stad och var sugen på att “flytta tillbaka” igen. Jag har själv haft Malin som medarbetare tidigare och kände henne väl. Det blev ett snabbt och smidigt anställningsförfarande, jag slapp slösa tid och pengar på en annons. Jag är mycket nöjd med detta!

Malin Karlsson

Jag heter Malin Karlsson och är sjuksköterska på boendet Svärdfästet sedan augusti 2017. Jag blev matchad för detta jobb via Medarbetarcentrum. Jag är själv sjuksköterska på boendet men har kollegor på Våglängdsgatan, Kapplandsgatan och Distansgatan. Jag trivs mycket bra med mitt arbete. Vi arbetar dagtid och var 8:e helg och vi är ett härligt gäng med sjuksköterskor som trivs ihop. Vi har alla olika erfarenhet men vi samarbetar bra och stöttar varandra i vårat arbete. Vi söker fler sjuksköterskor som vill vara med i vårat härliga gäng.