Karina Wallin, Arbetsmarknadsassistent

Karina Wallin, Arbetsmarknadsassistent

Jag är väldigt tacksam för Medarbetarcentrums verksamhet, deras positiva personal, engagemang och tjänster.
Jag har jobbat som undersköterska i många år och kände att det var dags att göra något annat. Det var min chef som rekommenderade mig att ta kontakt med Medarbetarcentrum. Genom matchningen fick jag ett vikariat på Jobb Borås Arbetslivsförvaltningen som sedan blev en tillsvidareanställning.
Det har betytt väldigt mycket för mig, all min värk har nästan försvunnit och jag känner en arbetsglädje som jag inte känt på väldigt länge. Jag trivs jätte bra och det har verkligen förändrat mitt liv.
Jag vill tacka er för allt ni gjort för mig och jag rekommenderar alla att ta kontakt med er som känner att det är dags att göra något nytt i livet.
Ett stort tack till Gerd som varit min handläggare och som alltid svarat på frågor, hjälpt och stöttat mig.