Lena, matchad mot ny tjänst

Medarbetarcentrum är ett forum för rörlighet/karriärmöjlighet  inom Sjuhärads kommunalförbund. Att rekrytera intern, är ett sätt att behålla och bevara erfarenhet och kompetens  inom koncernen, gäller alla nivåer och tjänster.  Är tacksam att Borås stad, har denna möjlighet att söka internt.

Att vi som anställda har Medarbetarcentrum som en möjlighet att söka tjänster som vi har inriktat oss på är suveränt, då tid inte alltid finns att leta aktivt. Själv har jag fått hjälp av Medarbetarcentrum, bland annat påminnelse att uppdatera CV etc. Det är lätt att söka arbete.

Min chef  är positivt inställd till tjänsteledighet, tror han tänker att det är en möjlighet för mig att prova annat arbete och om jag kommer tillbaka så gör jag det för att mitt ”gamla arbete” var bättre av olika anledningar.