Marjan Garmroudi, Lärare

Tack Medarbetarcentrum!
Genom Lärarförbundet fick jag ta reda på om Medarbetarcentrum. Jag registrerade mig och fick en handläggare. Snabbt blev jag kontaktad av handläggaren och därefter skickade jag in mitt cv. Jag fick bra handledning när det gäller hur jag kunde förbättra mitt cv. Sedan var det bara vänta och bli matchad efter mina önskemål till olika tjänster som fanns i Borås Stad och kunde matcha mina önskningar. Detta innebar också att jag borde uppdatera mitt cv lite då och då så att den skulle passa just för den matchade tjänsten. Vissa gånger kallades jag till jobbintervju, andra gånger inte. Jag fick även bra tips och idéer från min handläggare när det gäller jobbintervjun. Nu med facit i hand, vill jag rekommendera den här tjänsten för alla som redan jobbar inom Sjuhärad men vill byta arbetsplats. Jag vill också tipsa er om att ha tålamod. Visst blir man matchad till en tjänst men man måste själv som arbetssökande vara ganska aktiv. Genom matchningen har jag fått gå på flera jobbintervjuer och även fått flera jobberbjudande. Det kändes bra att man var efterfrågad och flera rektorer visade intresse för mitt cv. Idag har jag blivit matchat och tackat ja till en tjänst i en annan stadsdel. Jag ser fram emot att börja arbeta på min nya arbetsplats efter årsskiftet. Jag rekommendera varmt matchningstjänsten och vill tacka alla handläggare som arbetar där.