Natalia Pérez Nyberg, Utvecklingsledare

Natalia Pérez Nyberg, Utvecklingsledare

Min erfarenhet av Medarbetarcentrum är mycket positivt!

Jag hade en bra tjänst innan också, men kände att jag behövde en förändring, men hade fastnat i trygghetspåret. Medarbetarcentrum fick mig att ”öppna mina vyer” och framförallt våga mera. Jag har fått ett fantastiskt och professionellt bemötande av Medarbetarcentrum. Helt plötsligt var det någon som brydde sig på riktigt och jag fick en massa tips och lust till att ta tag i det. Matchningen fungerade också bra. Jag fick ett förslag före semestern som jag tackade ja till och sedan blev kallad till intervju efter semestern. Jag fick tjänsten som utvecklingsledare på Utvecklingsenheten I Stadsdel Norr. Här har jag varit i nästan ett år och trivs mycket bra. Vem vet, det kanske blir Medarbetarcentrum nästa gång också…