Päyvi Hörnfeldt

Jag hade fått kännedom om Medarbetarcentrum för några år sedan av en kollega, som då fick ett arbetsbyte genom Medarbetarcentrum.

Under våren 2019 kände jag att jag behövde en förändring. Sjömarkenskolan stod inför stora förändringar med ombyggnader och förändring till att bli ett tillagningskök. Jag har jobbat i tillagningskök under många år och ville nu inte fortsätta med det. Därför lade jag in mina uppgifter i Medarbetarcentrums databas och hade tur att inom fyra månader bli matchad mot en tjänst på skolan i Sandared, där det är ett mottagningskök. Jag har nu varit där i snart ett år och jag stortrivs på jobbet, med kollegor och chef nu också. Jag har det toppen.

Jag är väldigt nöjd med Medarbetarcentrums tjänster och möjlighet till arbetsbyte. Jag har alltid blivit så bra bemött både vid besök, då jag fått stort stöd med CV men också vid andra kontakter Jag blev därför väldigt glad att jag fick en inbjudan till att komma och berätta om min förändring. Jag tyckte det var fint och därför tog jag ledigt en liten stund på morgonen för att träffa dem. Det känns positivt att få berätta om hur jag upplevde Medarbetscentrums bemötande och de tjänster som tillhandahålls.