Pernilla, matchad mot ny tjänst

Jag arbetar inom Borås stad och för några år sedan blev jag omplacerad till en annan arbetsgrupp. Det var verkligen kris på personal där jag hamnade, så idag vet jag att det inte var för att cheferna ville bli av med mej. Men sättet man gjorde det på var inte det bästa! Jag kände mej som en dålig människa som inte hade klarat av mitt arbete eftersom jag blev förflyttad och såg inte deras behov just då.
Efter att jag arbetat på där ett tag och jag mådde pyton. Varje dag jag arbetade var en tuff kamp mot min vilja. Jag försökte söka andra jobb men chefen tyckte jag skulle vänta och hon kunde ju sätta mej på ett annat boende mm. Hon avrådde mej att söka något annat. Det kändes som jag var fast och kom ej därifrån. Idag ser jag det från ett annat perspektiv. Är stolt att hon ville ha kvar mej! Men just då kändes det nattsvart. Jag var i ett fängelse!
Men så hade ju Gerd varit på mitt arbete och pratat om Medarbetarcentrum. Jag satt hemma och grät och var helt under isen och tänkte jag MÅSTE göra något! Men vad??
Då slog det mej!! Medarbetarcentrum!! Haha jag ska minsann ringa dom! Och så blev det, jag tänkte ut en plan; Jag ska inte säga vem jag är och fråga om dom har tystnadsplikt, då kan ingen chef stoppa mej tänkte jag!
Så blev det. Vi satt och pratade. Hon pushade mej och stöttade och pratade….. jag blev stark!
Genom matchningen kunde jag byta jobb och hamnade på ett ställe som jag stormtrivs på! Har blivit kvar där och jag tycker det är roligt att gå till jobbet, jag är den positiva och glada person igen som jag en gång var.
Men jag tror inte jag hade klarat det om jag inte hade ringt till Gerd på Medarbetarcentrum. Då hade jag blivit sjukskriven och inte haft samma möjlighet att komma vidare.
Stort tack för allt stöd!